Deprecated: define(): Declaration of case-insensitive constants is deprecated in /home3/rdon0501/el-capitan.ro/lib/controller.class.php on line 2

Notice: Undefined variable: tmp in /home3/rdon0501/el-capitan.ro/lib/db.class.php on line 51

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home3/rdon0501/el-capitan.ro/lib/controller.class.php on line 290

Deprecated: join(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters in /home3/rdon0501/el-capitan.ro/lib/controller.class.php on line 248
El Capitan - Hârtie igienică și prosoape de hârtie la un preț cinstit

Confidențialitate

Don Pedro S.R.L. este proprietarul site-ului www.donpedro.com.ro. Această pagină are rolul de a informa asupra modului în care donPedro se folosește de informațiile personale primite prin intermediul acestui site.

Folosim informații cu caracter personal pentru a îmbunătăți experiența pe site. Continuând navigarea, ești de acord cu colectarea și folosirea datelor tale, în conformitate cu această politică.

Folosind site-ul nostru, îți putem solicita să ne furnizezi anumite informații ce pot fi folosite pentru a te contacta sau identifica. Infromațiile cu caracter personal pot include, dar nu se limitează la, nume, prenume, adresă de email, număr de telefon, adresă fizică.

donPedro va respecta datele furnizate și nu va divulga sau va face publice informațiile cu caracter personal.

donPedro poate folosi datele cu caracter personal pentru a trimite ocazional materiale publicitare, newsletter, informații etc.

donPedro colectează infromații pe care browser-ul web le trimite de fiecare dată când vizitezi site-ul nostru. Acestea infromații pot include adresa IP a calculatorului, tipul de browser folosit, paginile pe care le-ai vizitat pe site-ul nostru, data și ora vizitei, timpul petrecut pe site și alte statistici.

Siguranța datelor tale personale este importantă pentru noi și facem tot ce ne stă în putiță pentru a le proteja, însă nicio modalitate de stocare nu este 100% sigură, așa încât nu putem garanta securitatea absolută a lor.

Această politică de confidențialitate este valabilă începând cu 2.12.2016. Orice simbare va deveni activă în momentul în care va fi postată pe această pagină.

Ne rezervăm dreptul de a actualiza și schimba oricând politica de confidențialitate. Utilizarea site-ului după ce modificările în politica de confidențialiate vor fi afișate aici reprezintă acceptul tău.

Dacă ai întrebări legate de politica de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi.